Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Hodnocení halového turnaje - starší žáci

10.01.2018 | Viktor Krmášek

V neděli 7.1.2017 se starší žáci FK Ostrov zůčastnili halového turnaje v hale míčových sportů u KV Arény v Karlových Varech. 

Do základní skupiny nám byly nalosovány ligové týmy Mostu a Slávie K.Vary a jeden tým z Německa. První zápas jsme odehráli s Mostem, ve kterém jsme podlehli 4:2. Kluci se snažili, bojovali, ale přeci jen fotbalová kvalita byla na straně mosteckých výraznější a rozdíl soutěží byl znát. Ve druhém utkání jsme nastoupili proti dalšímu ligovému týmu Slávii K.Vary. Toto utkání bylo vyrovnané a když jsme nedokázali proměnit nejtutovější šanci celého zápasu, skončilo utkání bez branek. Jak se později ukázalo, tento moment nás stál účast v bojích o první čtyři místa. Šance však ještě byla v případě vítězství v posledním utkání s Němci. Hned v první minutě jsme po krásné kombinaci dali branku, ale soupeři se podařilo vyrovnat a před koncem utkání vstřelit i vítěznou branku na 2:1. Místo postupu jsme tak skončili ve skupině čtvrtí a tím pádem bez možnosti postupu. 

V bojích o 5.-8.místo jsme remizovali s dalším německým týmem 0:0 a v posledním utkání turnaje podlehli pořádajícímu Sedleci 0:2, ve kterém se projevila trochu frustrace a zklamání a který jsme neodehráli vůbec dobře. 

I přesto, že jsme tedy nakonec skončili poslední, musím kluky pochválit za předvedený výkon. Odevzdali vše co bylo v jejich možnostech a rozhodně proti nesporně kvalitním týmům nepropadli. Turnaj odehráli tito hráči: Hornych, Slavík, Fabry, Červenka ,Ha Duj Anh, Reinl, Berky, Michálek, Kodajek, Ježek, Kiš, Surmaj, Bílek a patří jimmé uznání. 

Trenér Viktor Krmášek

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS