Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

FK Ostrov ročník 2006 U- 13

27.11.2018 | Šťástka Pavel

Halový turnaj regionálních tréninkových center v Plzni

Dne 25. 11. 2018 jsme se v hale 3 Plzeňské Lokomotivy zúčastnili turnaje U- 13, jako reprezentace Karlovarské regionální akademie. Sokolov měl v ten stejný den ve vedlejší hale 2, turnaj ligových mužstev, K. Vary nikoho neposlali a tak jsme byli požádáni, abychom se ujali reprezentace sami. Tuto možnost jsem po krátké úvaze posoudil jako dobrou věc pro naše kluky, aby si poměřili fotbalové schopnosti, z jinými  týmy než jen z našeho kraje.

Účast: Kapsa V., Zeronik, Eisenkolb, Kožíšek, Jirásek, Čermák, Beran, Lešťan, Fouček

Do turnaje jsme vstoupili s rozpaky a trochu bojácně, jak je naším „dobrým“ zvykem a museli jsme dohánět ztrátu 3:1 a nakonec jsme začali hrát, jak kluci umí a dorovnali na 3:3. Další zápas jsme opět hráli remízu 3:3 a to z důvodu malých chybiček v závěru utkání. Třetí zápas proti výběru ze Sušice jsme odehráli, jak se patří, a celý zápas jsme měli pod kontrolou. Pak přišla zase remíza a čekalo nás utkání proti Tachovsku, do kterého jsme vstoupili s naprostým přehledem a zaslouženě jsme vedli 3:1 a pak, v cca. 10 min. se kluci zasekli, přestali běhat a bojovat, asi si mysleli, že už je vše hotové a na pohodu to dohrají. Tachovsko však využilo našeho výpadku, srovnalo a nakonec vyhrálo 3:4. Poslední zápas proti Viktorce Plzeň jsme odehráli v solidním tempu, ale Plzeň nás nakonec porazila 6:3.

Kluci rozhodně v této konkurenci nepropadli a jediné co jsem jim musel hodně, hodně vytknou, byl zápas s Tachovem. Kdyby to nevypustili, tak by smetli i tu Viktorku, ale to je jen kdyby. Jinak to ve finále nebylo špatné, alespoň jsme zjistili, že i jinde umí hrát fotbal. A musím říct, že se nemáme za co stydět, trochu zlepšíme koncovku a hlavně tu bojovnost v celém zápase…, ale snad to pochopili po mém monologu v šatně, po zápase s Tachovem….

Po turnaji se nic nevyhlašovalo a ani nebyla tabulka. Zahráli jsme si a pak se v klidu rozešli, s ohledem na to, že ve vedlejší hale byl turnaj ligových týmů U-13 a trenéry a skauty se to tam jen hemžilo, a to i u našich zápasů, tak si možná kluků někdo všiml, ale to se uvidí…..

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS