Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Hodnocení jarní části 2019-2020 FK Ostrov

18.06.2020 | Jiří Štěpán

  • FK OSTROV, A tým | sezóna 2019/2020
  • Divize B, 5. místo


Po dlouhé zimní přípravě nám začala jarní část 8.3.2020, kdy jsme zajížděli na hřiště Meteoru Praha, který byl v tabulce před námi na 4. místě. Zápas nám ukázal, že jsme na jarní část poměrně slušně připraveni. Měli jsme skvělý vstup do utkání. Hned v první minutě se nám podařilo proměnit pokutový kop zásluhou Psohlavce. Poté se ještě jednou prosadil Psohlavec. Vedení 2:0 jsme bohužel neudrželi a na půdě Meteoru jen remizovali 2:2....

V týdnu jsme se připravovali na první domácí utkání jarní části, ale k tomu již bohužel díky koronavirové krizi nedošlo. Následovala dlouhá dvouměsíční pauza, během které byla naše soutěž ukončena. 


Do tréninkového procesu jsme se vrátili 11.5. s obrovskou chutí zase dělat to, co nás tak baví a naplňuje. 

30.5. jsme v rámci Erdinger Cupu nastoupili k prvnímu utkání skoro po třech měsících. V domácím prostředí jsme přivítali Královské Poříčí. Zápas jsme zvládli a vyhráli 2:0. Další týden nás čekalo utkání s Mariánskými Lázněmi, které jsme také dokázali vyhrát a to poměrem 1:0. O týden později jsme zavítali do Chebu, kde jsme sehráli těžké utkání na umělé trávě s domácí Hvězdou. Zápas skončil remízou 2:2. A úplně poslední utkání a utkání o vítěze naší skupiny Erdinger Cupu nás čekalo 17.6. v domácím prostředí, kde jsme přivítali doposud neporažené béčko Slavie Karlovy Vary. Zápas jsme zvládli a po vysoké výhře 13:1 jsme naší skupinu vyhráli. V této skupině se nacházeli tři divizní týmy a dva týmy z krajského přeboru. 
 
Tímto jsme ukončili jarní část sezony 2019 – 2020, která byla výrazně ovlivněna koronavirovou krizí, která zasáhla celý svět. Na další sezonu 2020 – 2021 se začneme připravovat 13.7.2020. Pokusíme se navázat na výkony, které jsme předváděli v podzimní části této sezony. 

 Touto cestou bych chtěl celému týmu poděkovat za úžasnou sezonu. Byl to pro nás všechny obrovský zážitek a neskutečná jízda. Kdyby mi někdo řekl před rokem, kdy jsem kývl na nabídku jít trénovat do Ostrova, že budeme pátí a nasbíráme za 16 kol 27 bodů, asi bych si klepal na čelo a nevěřil bych tomu. Povedlo se a já jsem za to moc rád. S pokorou a velkou pracovitostí na tento výkon budeme chtít navázat. Zároveň chci poděkovat celému vedení FK Ostrov za to, že šli do rizika a oslovili mě. Za to jaké podmínky pro celý tým vytvářejí. Mají na našem úspěchu lví podíl. Dále děkuji správci za to jakým způsobem se stará o hrací plochu a celé zázemí. Myslím si, že patří k jednomu z nejhezčích v celém kraji. Lidem, kteří se starají o občerstvení vás všech během zápasu a následně i nás po něm. Všem, kteří věnují svůj volný čas trénováním všech kategorií na FK Ostrov. Samozřejmě všem, kteří jakoukoliv částkou podpořili náš klub. A úplně na závěr díky vám, všem fanouškům, kteří si našli cestu na náš stadion. Pevně věřím, že je vše za námi a že se v další sezoně budeme potkávat a budeme se bavit skvělou hrou, kterou fotbal bez pochyby je.

Jiří Štěpán
trenér

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS