Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Den plný fotbalu 2018 - ohlédnutí za 9. ročníkem

29.06.2018 | Jaroslava Tomáňová

V sobotu 23.6.2018 se již podeváté konala akce Den plný fotbalu. Tohoto turnaje se zúčastnilo 6 fotbalových kategorií (celkem 46 mužstev) dětí ve věku od 6 do 15 let. Fotbalové talenty se sjeli ze všech koutů ČR a nechyběly opět ani týmy zvučných jmen. Díky účasti fotbalistů z Německa dostal turnaj přívlastek mezinárodní.

Sportovnímu duchu a bojovné náladě nezabránila ani nepřízeň počasí, které bylo opravdu chladné a nepřívětivé. Na 6 hřištích v areálu FK Ostrov se odehrálo 150 zápasů a všechny se těšily velké podpoře fanoušků. Fotbalové talenty přijeli podpořit nejen jejich rodiče, ale i další příznivci tohoto fotbalového svátku. Mezi ně patří například Šárka Märzová, ředitelka MDDM Ostrov, který je nerozlučným partnerem této akce nebo europoslanec Pavel Poc, který již několik let turnaj finančně podporuje. Velký dík patří všem dalším partnerům, především panu Štěpánkovi a společnosti Elektro S, Městu Ostrov, panu Shornýmu, panu Rjaškovi, panu Süttövi, společnosti Nex Reality, společnosti Korunní, a letošnímu hlavnímu partnerovi společnosti T-Mobile, bez kterých by se turnaj jen stěží mohl konat. 

Skvělou fotbalovou podívanou okořenil i bohatý doprovodný program. Bohaté občerstvení s jídlem a pitím v areálu hřiště zajistila společnost Sokorest. Mezi jednotlivými zápasy mohly děti dovádět na skákacích hradech nebo na nafukovacím fotbalovém hřišti. Nechyběla ani bohatá tombola a stánek s domácími dobrotami, které připravily maminky a babičky ostrovských fotbalistů. Za to jim patří velké poděkování. A nejen za to, právě ostrovské fotbalové maminky a tatínkové zajistili hladký průběh téměř všech doprovodných akcí od časných ranních hodin až do samotného konce. A konec byl opět velkolepý. Při slavnostním vyhlašování výsledků obdržely všechny zúčastněné fotbalové naděje medaile, ale především vítězné poháry a nejlepší hráč z každého týmu byl individuálně oceněn. Celodenní fotbalový rej byl večer zakončen krásným ohňostrojem. 
Nezbývá než přiznat, že i letošní Den plný fotbalu byl opět skvěle připraven a to především díky profesionální přípravě pořadatelů turnaje Pavla Bursíka a Ivana Filipa a už teď se těšíme na příští jubilejní 10. Den plný fotbalu!

Kompletní fotogalerii najdete na www.ostrovplnyfotbalu.cz.


 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS