Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Zhodnocení sezóny ročníku 2005

27.06.2018 | Pavel Šťástka

Jak jsem psal již po podzimní části, na začátku sezóny s ohledem na počet dětí u ročníku 2006 a 2005 a s tím související problém, že by bylo moc dětí na krajský přebor mladších žáků a nedošlo by k efektivnímu využití hráčů, rozhodli jsme se řešit tuto situaci tím, že jsme krajskou soutěž nechali ročníku 2006 a naše 2005 jsem přihlásil do okresního přeboru Sokolov.

Trénovali jsme společně se staršími žáky a někteří kluci museli občas vypomoci i v jejich soutěži. Společně s panem Krmáškem jsme spolupracovali při tréninkových jednotkách i mistrovských utkáních a jsem přesvědčen, že to bylo nakonec správné rozhodnutí a i pro kluky to byl určitě přínos. Okresní přebor ml. žáků nebyl tak kvalitní jako krajský přebor, ale kluci pochopili situaci a ke všem zápasům přistoupili zodpovědně a především jsme to brali jako zkoušku a v zápasech si zkoušeli situace a věci z tréninků. Nakonec jsme OP Sokolova vyhráli v podstatě bez porážky, pouze Chodov s námi uhrál remízu a na penalty pobral bod navíc. Není úplně jednoduché pokaždé naplnit roli favorita a i to je pro kluky pozitivní přínos a zkušenost…
https://souteze.fotbal.cz/turnaje/table/3f918071-ba0d-4d71-9a3f-6f5a9c5b27e4

Kluci na trénincích makali a snažili se, aby nebyli horší než starší žáci a to neslo své ovoce, u některých byl znát posun a byli přínosem i v jejich zápasech. Absolvovali jsme i několik přátelských utkání a to jak s ročníkem 2006, tak i třeba se Žatcem a Kadaní a tam jsme zjistili, že jsme na tom relativně dobře jak po fyzické, tak herní stránce.

Vše vyvrcholilo na Dni plném fotbalu 2018 kde jsme hráli v kategorii mladších žáků sami za sebe a ročník 2006 také postavil vlastní mužstvo. Klukům jsem na začátku potvrdil informaci, kterou v podstatě již věděli a to, že se s nimi tímto turnajem rozloučím a zůstanu jako trenér u mladších žáků a oni se posunou do starších žáků. Před prvním utkáním jsem klukům vysvětlil, že bych byl rád, abychom poslední turnaj odehráli tak, abychom se nemuseli stydět a aby na hřišti bylo vidět to co jsme se naučili. Zdůraznil jsem, že je mi jedno na jakém místě budeme, ale že chci, aby hráli fotbal a bylo poznat, že to je fotbal… Nakonec se vše povedlo až nad očekávání a kluci mi dali na závěr naší společné cesty krásný dárek v podobě 1. místa a to jen s jedním inkasovaným gólem a to ještě vlastním… čímž v podstatě dokázali vstoupit do historie FK Ostrov.

Takže za mě spokojenost a to nejen s posledním turnajem, sezónou, ale v podstatě se tak krásně završila naše společná cesta fotbalem, která trvala cca. 7 let.

HOŠI DĚKUJI

Trenér ročníku 2005:
Pavel Šťástka

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS