Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Zhodnocení podzimní části krajského přeboru mladších žáků

07.11.2016 | Mokrusch Rudolf a Šťástka Pavel

Krajský přebor mladších žáků hráli společně kluci z ročníků 2004 a 2005. Po odchodech některých hráčů do Karlových Varů a Sokolova (5x 04, 5x 05) jsme začali pracovat celkem s 18 hráči. 

V prvních týdnech naší spolupráce jsme hledali, jak celý tým poskládat a najít optimální složení a motivaci pro další práci. Hráči si museli zvyknout na nové role v týmu s ohledem na vytíženost, odpovědnost, rozestavení a herní styl, který po nich chceme. 

Náš cíl byl hned od začátku jasný: přesvědčit kluky i ostatní, že fotbal hrát umějí a nesmí se bát to na hřišti ukázat. Osobní odpovědností, herním nasazením a bojovností, vírou ve své možnosti a kolektivním výkonem společně jako celek hrát fotbal, na který se dá koukat. Klukům jsme vysvětlili, že výsledek pro nás není to hlavní, ale je důležité jak zápas odehrají a zda budou hrát tak, jak po nich chceme s tím, že vítězství je velice příjemný bonus, a to bylo myslím vidět. 

Důležitá pro nás byla kvalifikace na Ondrášovku. Sice jsme neuspěli, ale tam jsme kluky viděli hrát na různých postech a pomalu si to začalo sedat. Myslím, že po podzimu můžeme být v podstatě spokojeni. Kluci si na sebe zvykli,  na fotbal se těší a vypadá to, že je i baví. Domácí zápasy se nám vydařily i výsledkově a myslím, že nejen klukům došlo, že jdeme správnou cestou.  Přes zimu budeme dál pracovat a na jaře se uvidí kam se posuneme.

Na trénincích je účast vcelku slušná a kluků chodí celkem dost, tak hlavně vydržet. 
Záleží to i na nás trenérech, abychom tréninkové jednotky připravovali pestré a zajímavé, aby to kluky bavilo, tak snad vydržíme….

Závěrem bych rád poděkoval rodičům, prarodičům a i všem ostatním za podporu a pozitivní přístup. V zimě bychom se měli přestěhovat zpět na FK do nových kabin a celý tréninkový proces by se měl zjednodušit. Moje představa je, že kluci by si mohli věci nechávat v šatně a na víkend by si to vzali domů vyprat a vyčistit kopačky na zápas. Sprchy budou k dispozici jak po zápase, tak i po tréninku. No, ale to trochu předbíhám….

Zatím s pozdravem

Za trenéry 

Mokrusch Rudolf a Šťástka Pavel

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS