Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Hodnocení mistrovského utkání starší žáci - Hvězda Cheb

17.05.2018 | FK Ostrov

Jak se nevyplácí podcenění soupeře, aneb dvakrát do stejné řeky nevstoupíš.

V sobotu 12.5.2018 jsme zajížděli k dalšímu mistrovskému utkání na hřiště Hvězdy Cheb, tedy k soupeři, kterého jsme čtyři dny předtím hostili doma a zvítězili jednoznačně 9:0. Přestože jsem hráče v předzápasové přípravě důrazně varoval a upozorňoval na to, že Cheb i přes vysokou porážku není slabým mužstvem a že se bude hrát úplně jiný zápas, tak jsem měl ihned po začátku pocit, že mě buď vůbec neposlouchali anebo mi nevěřili. Výkon v prvním poločase byl přímo katastrofální, byli jsme totálně bez pohybu, prohrávali jeden souboj za druhým a když jsme nějaký zřídka vyhráli, nepřesnou přihrávkou jsme míč soupeři skoro okamžitě solidárně vrátili. Prostě totální kolaps a tak nebylo divu, že jsme v poločase odcházeli s dvoubrankovým mankem, aniž bychom si vytvořili slušnou šanci.

Po důraznějším pohovoru o přestávce a s hrou na tři obránce jsme v druhé půli zlepšili pohyb a dostávali jsme soupeře přeci jen trochu pod tlak. Po neuznané první vstřelené brance pro ofsajd, jsme nezachytili rychlý brejk soupeře a prohrávali již 3:0. Poté jsme přeci jenom Bílkem po dorážce, po přímém volném kopu, snížili a chvíli na to neproměnil tutovou šanci Lešťan a před ním ještě i Bílek, když mu balon odskočil moc daleko od nohy a přišel tím o velice výhodnou šanci k zakončení. Soupeř pozorně bránil a podnikal nebezpečné brejky do naší otevřené obrany, ale na skore se již nic nezměnilo a chebští zcela zaslouženě zvítězili 3:1. 

Nám se již po zpackaném poločase nepodařilo vrátit do zápasu a doufám, že se kluci dostatečně poučili, že pokud v zápase nebude již od počátku nasazení a bojovnost, nemohou vyhrát. Jasně viděli, že s tímto přístupem mohou prohrát i s týmem, kterého pár dní předtím vysoko porazili. Na druhou stranu musím dodat, že toto se ve sportu stává a zažil jsem to ve své trenérské kariéře už mockrát, ale vymlouvat se na to nelze.

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS