Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ohlédnutí za prvními zápasy jarní části soutěže starších žáků

11.04.2018 | FK Ostrov

Začala jarní část krajského přeboru starších žáků a máme za sebou dvě soutěžní utkání.

V tom prvním jsme se představili doma a na naši umělku zavítal celek Františkových Lázní. Houževnatě bránícího soupeře jsme nakonec po bezbrankovém poločase zdolali poměrem 3 : 1. Kluci podali na úvod sezony slušný výkon a trpělivou hrou se nakonec dočkali, dle mého
pohledu, zaslouženého vítězství. 

Daleko dramatičtější utkání jsme sehráli ve druhém kole na hřišti chebského FC. Začátek utkání se odehrával v naší režii, kdy jsme velmi slušně kombinovali a vytvořili si i dvě šance, které zůstaly neproměněny. Zhruba po dvaceti minutách začal být soupeř agresivnější, vyhrával souboje a my začali ztrácet půdu pod nohama. Po jedné lehké a zbytečné ztrátě míče před vlastní šestnáctkou se soupeř před koncem poločasu dostal do vedení 1 : 0. Krátce po začátku druhé půle nezasáhl náš brankář při odkopu po malé domů balon a soupeř pohodlně do prázdné brány navýšil svůj náskok. A aby nebylo všem trablům konec, při snaze o konstruktivní rozehrávku v obraně nám soupeř vypíchnul míč a navýšil svůj náskok na 3 : 0. Kluci to nevzdali, vzorně bojovali až do konce a v posledních 20 minutách utkání dokázali vstřelit tři góly, když vyrovnávací branku vstřelili v poslední minutě a to jsme ještě za stavu 3: 1 neproměnili pokutový kop. Na ty jsme však prohráli i v penaltovém rozstřelu a na druhý bod tak nedosáhli. I přesto musím kluky pochválit za to, že zápas i za nepříznivého stavu nevypustili a i za to, že se snaží hrát kombinační fotbal a neuchylují se k pouhému odkopávání míče, byť za některé pokažené nahrávky nebo lehké ztráty, které vznikají špatným vyhodnocením situace, zaplatíme gólem.

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS