Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Derby je naše! Tým FKO porazil 1. FC Karlovy Vary 3:2

29.05.2017 | FK Ostrov/Jan Laluch

V sobotním derby jsme porazili Vary 3:2. Dorazilo 571 diváků, kterým děkujeme za podporu!

Na dlouho očekávané okresní derby mezi Ostrovem a Karlovými Vary se přišlo podívat více než sedm stovek lidí a rozhodně neprohloupily. Obě mužstva hrála ve vysokém tempu a bylo znát, že se hraje derby. Hned ze své první šance se dostali do vedení hráči Karlových Varů. Dřížďal prošel přes soupeře a chtěl si dát narážečku se spoluhráčem, ale obrana Ostrovských jeho pokus zblokovala. Smolně pro ně se ale míč odrazil zpět k Františku Dřížďalovi, který se tak dostal sám před gólmana a Sütta zkušeně překonal! 


Už po sedmi minutách ale Ostrovští dorovnali skóre. Novotný udržel míč ve vápně a poslal prudký centr před bránu, kde ho minuli dva jeho spoluhráči. Na zadní tyči byl však připraven Martin Rašman a neměl problém trefit odkrytou klec! 

Buldoci nepředváděli ani svůj standardní výkon, na který jsme od nich v sezóně zvyklí. Špatně dostupovali hráče a nezískávali odražené balóny, nechali domácí dostat se na koně. Po necelé půlhodině také přišel druhý zářez Ostrova. Do odraženého míče se za hranicí velkého vápna opřel Jakub Diviš a trefil se přesně ke vzdálenější tyči, kam gólman Dvořák nedosáhl! 

Matoušek hrdinou 

Do druhého poločasu vkročili karlovarští hráči o poznání lépe a domácímu mužstvu se vyrovnali. Jejich zvýšená aktivita také přinesla vyrovnání na 2:2. Na Skalův centr si ve vápně naběhl Martin Psohlavec a placírkou zasunul míč do odkryté klece! 

Po této brance se začal hrát otevřený fotbal nahoru dolů, který lidi bavil. Strhnout vedení na stranu hostů mohl znovu Psohlavec, jenže tváří v tvář Süttövi zklamal! Na druhé straně šel sám na bránu Nýber, jenže ani on neuspěl. A když svou šanci nevyužil ani Pachta, musel se do role ostrovského spasitele pasovat Matoušek. 

Domácí záložník se vydal na výlet a posunul míč Duškovi. Ten mu ho elegantně vrátil a Martin Matoušek bez problému napálil míč do karlovarské brány! Posledních deset minut si už Ostrovští pohlídali a vykřesali tak naději na záchranu divize. Jedno jim však nikdo nevezme – jarní derby s Karlovými Vary zvládli lépe.

Zdroj: www.fotbalunas.cz

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS