Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Skvělý konec fotbalového roku! FK Ostrov - Malše Roudné 3:1 (2:1)

21.11.2016 | FK Ostrov/Jan Laluch

Tak poslední zápas nám vyšel na výbornou a po velmi dobrém výkonu bereme do tabulky cenné tři body!

Opět se přišlo podívat na 300 fanoušků, kterým patří velký dík. Přes zimu budeme dřít, abychom vám dělali ještě větší radost než doposud. Všem děkujeme za podporu, 17 bodů z 15 zápasů je dobrý vklad do jarních bojů o záchranu.  A zachránit se opravdu chceme!!!

Sestava FKO: 
Vaněček, Tomáň (Rašman), Tolar, Liška, Horvath D., Matoušek, Horvath J., Pachta, Kobera (Vrba) Diviš, Novotný

Připraveni: 
Kunz, Toth, Süttö

Branky FKO:
Liška, Matoušek, Diviš


Povedený nástup Ostrova
Cesta do Ostrova jako by předznamenala problémy, které hráče Roudného v propršeném odpoledni ještě potkají. Kvůli potížím s autobusem jim totiž na rozcvičení zbývala pouhá půlhodina a na projevu Jihočechů to zkrátka bylo znát.
 
Domácí na ně totiž vlétli a snažili se udeřit co nejdříve. Už v 8. minutě měl tutovou příležitost Diviš, jenže sám před gólmanem Hřebejkem zklamal a poslal míč těsně vedle tyče. I nadále byli Západočeši lepší a vytvářeli si více gólových šancí.
 
Skóre otevřeli ve 27. minutě. Tolar si stoupl k exekuci standardní situace z levé strany a svým centrem přesně oslovil Jana Lišku, který umístil hlavičku ideálně do roudenské klece. Za další tři minuty bylo pro hosty ještě hůř. Ostrovští totiž vybojovali balón po chybné rozehrávce hostů a na konci rychlé akce byl Martin Matoušek.
 
Když už se domácí těšili do kabin, aby se trochu ohřáli a odpočinuli si, přišla kontaktní branka Malšanů. Ve 42. minutě se totiž nejvýš vyšrouboval Martin Tušer a zadělal na drama ve druhé půli.

Diviš potvrdil výhru
Západočeši se náhle začali bát o výsledek a působili rozháraně. Roudné bylo na balónu častěji a v útočné fázi jim také pomohlo vysunutí špílmachra Otepky, který režíroval snahy Malšanů o vyrovnání. K němu měl nejblíže Havel, ale přestřelil.
 
Výhru pro domácí tak stvrdil až v 76. minutě Jakub Diviš, když se k němu po brejkové situaci a následné skrumáži ve vápně odrazil míč a útočník Ostrova už věděl, jak s ním naložit.

Ohlasy k zápasu
FK Ostrov, Trenér I. Filip:
„Pro nás důležité tři body, udělali jsme pro ně vše. Musím pochválit mužstvo, bojovalo o každý metr, jak se říká, jezdilo po zadku. Myslím si, že jsme si vítězství zasloužili. Vyzdvihl bych v obraně Lišku, v záloze hrál velice dobře Matoušek a v útoku se zápas povedl Divišovi.“

Autor: Jan Laluch

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS