Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

1.FC Karlovy Vary - FK Ostrov 6:2 (3:1)

31.10.2016 | FK Ostrov/Jan Laluch

Derby vyšlo lépe pro domácí. Ve výborné divácké kulise, která provázela tento zápas, padlo celkem 8 branek. Ostrovští fanoušci vzali Dvory doslova útokem a při vyrovnávacím gólu se radovala minimálně půlka stadionu. Je jen škoda, že důvody k radosti byly pouze dva.

Branky FKO: Liška, Kobera
Sestava FKO: Süttö, Tomáň, Glanc, Nerad, Liška (Horvath D.), Vrba (Kobera), Horvath J. (Pachta), Matoušek, Rašman (Diviš), Tolar (Klaus)

Příště nás čeká možná nejdůležitější zápas sezóny. Přijede Český Krumlov, který se nachází pouze o jedno místo za námi - na 14. místě. Takže opět budeme potřebovat vaši podporu!

Jeden útok za druhým
Na derby mezi Karlovými Vary a Ostrovem se přišlo podívat krásných 470 diváků, čímž vytvořili rekord v divácké účasti na stadionu Buldoků! A dočkali se parádní ofenzivní show okořeněné osmi góly. Už v 5. minutě se radovali domácí, když se z první střely na bránu trefil Jan Staněk.
 
Ostrovští odpověděli ve 12. minutě, když se k trestnému kopu z hranice velkého vápna postavil Jan Liška a propálil zeď i s brankářem Strnadem. Hned za pár vteřin mohl Novotný otočit skóre ve prospěch hostů, když dostal kolmou přihrávku za obranu, seběhl si pro míč a objevil se sám před brankářem. Strnad ho však vychytal!
 
A tak se v 25. minutě dostali do vedení opět domácí, protože Marian Geňo proměnil nařízený pokutový kop po faulu na Psohlavce. Za pět minut se Buldoci radovali znovu, když utekli do rychlého brejku, Hudec oslovil Mariana Geňa a domácí forvard skóroval podruhé.

Další hattrick pro Geňa
Hosté nezvládli tříminutovku chvilku po startu druhého poločasu, když v 56. a 59. minutě inkasovali. Nejprve se trefil Josef Hudec po kombinaci s Dřížďalem a chvilku po něm dokonal hattrick kapitán domácích Marian Geňo střelou z vápna.
 
Poté domácí mužstvo viditelně polevilo a Ostrovští začali využívat mezer v obraně Buldoků. V 70. minutě šel Kobera sám z pravé strany na brankáře, jenže nedal. O čtyři minuty později se Michal Kobera dostal do totožné situace a tentokrát už nezaváhal.
 
Do dalších stoprocentních šancí se ve zbývajících minutách dostali Novotný nebo Tolar, oba však zklamali. A tak místo kontaktního gólu přišla závěrečná tečka za utkáním, když se v 90. minutě trefil střídající Ondřej Šupík hlavou po standardce.

Ohlasy k zápasu

1. FC Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Hrál se kvalitní zápas před výbornou diváckou kulisou, kterému přispěla obě mužstva. Vyzdvihl bych určitě střelce hattricku Geňa, dobrý zápas odehrál také Staněk.“

FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Derby se hrálo před pěknou kulisou. Samozřejmě nejsme moc nadšeni z výsledku, úplně to neodpovídá hře, měli jsme velké šance. Ale Karlovy Vary ukázaly, proč jsou první a my čtvrtí od konce. Rozdíl tam byl vidět, domácí táhli zkušení hráči. Zápas to byl pro diváky dobrý, padlo hodně gólů a bylo i hodně dalších šancí, takže si myslím, že se líbil.“

Autor: Jan Laluch

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS